2013-07-20 07:53:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - Vegye kicsit lazábban a dolgokat

Napi horoszkóp július 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Otthonát érintő kérdésekben kerülhet kényszerítő, szorult helyzetbe. Mégis jobb, ha nem hagyja magát sarokba szorítani, és egyelőre halasztja a döntést. Az elhamarkodottság ugyanis most sok veszélyt rejteget. Aludjon rá néhányat!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy olyan lehetőség adódhat ma az ön számára, amit semmiképpen sem érdemes kihagynia. Lehet, hogy tán úgy érzi, ellentmond a józanésznek, amit tesz. De van úgy, hogy a józanság hátrány. Most az egyszer hallgasson a szívére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Bizonytalan a kapcsolatában, valahogy ma minden megkérdőjeleződik az ön számára. Ha szeretné folytatni, akkor viszont valamit tennie is kell érte. Az nem elég, ha csak vár. Legyen végre ötletes, ne csak a másiktól várja el!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Talán még nem vette észre, de kezd a csillagzata felemelkedni. A lehetőségeket azonban nem elég meglátni, de használni és aktivizálni is kell őket. Ami potenciálisan benne rejlik a helyzetben, azt önnek kell aktualizálnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Változtatni szeretne az életmódján, de a puszta elhatározás ehhez nem elég. Ne halogassa tovább, vágjon bele most! Az egészséges életmódhoz minden adott: rengeteg a piacon a friss gyümölcs, zöldség. Vásároljon be belőlük!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre nyugodt napra számíthat. A gyerekei is, ha vannak, békén hagyják, a háztartás gondjait sem kell mind a nyakába vennie. Tartson egy laza napot, napozzon, fürödjön, élvezze a nyarat!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Hiába a szép idő, ön mégsem töltheti a napját úgy, ahogy szerette volna. Sürgős teendői adódhatnak, amit képtelenség elhalasztania. Ha azonban jókor reggel nekilát, akkor mégiscsak kicsikarhat magának egy kis szabadidőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha folyton megsértődik, azzal csak magának szerez kellemetlen pillanatokat. Vegye egy kicsit lazábban a dolgokat. Elvégre nem minden önről szól. A kritika is akkor fáj csak, ha túlságosan magára veszi. Tanuljon meg legyinteni rá!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ön igazán az a fajta, aki képes élvezni az életet. Látja és megéli a pillanat nyújtotta lehetőségeket és örömöket. Az ellazulás profibb módozataiba is belekóstolhat. Iratkozzon be egy jógatanfolyamra, vagy agykontrollra!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ön imád utazni, és ha jól szervezte a nyarát, akkor a mai napja is valamilyen utazáson éri. A vizek, különösen a tengerek most nagyon jót tehetnek a lelki életének. Kimossák önt testileg lelkileg. A megtisztulás lehetősége adott.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ne hagyja, hogy csip-csup ügyek elrontsák a kedvét és a hétvégéjét! Inkább kerülje az olyan helyzeteket, és eszközöket, amelyek bosszanthatják. A számítógépnek a közelébe se menjen, és kapcsolja ki a telefonját!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Egy szép családi eseményre kerülhet sor a mai napon. A régi dolgokkal való szembesülés egészen elandalítja, nosztalgikus hangulatba kerülhet. Az emlékek annyira feltámadnak, hogy szinte el is feledkezik a múló időről.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: